OVER WAARDENBORG

Als specialist in hoogwaardige binnendeuren hebben wij één doel: Onze klanten en relaties een maatwerkoplossing bieden afgestemd op hun wensen en situatie. Dat deze duurzame binnendeuren bijdragen aan een aangename leefomgeving, is voor ons vanzelfsprekend.

Hoe het begon…
Waardenborg is in 1999 gestart met het leveren van hoogwaardige binnendeuren die voldoen aan de hoogste geluid- en brandwerende eisen. De complexe productie resulteerde in lange levertijden. Levertijden waren vaak problematisch voor en de vraag voor deuren zonder eis werd groter. We besloten de productie voor de deuren zonder eisenpakket in eigen huis te doen. Al snel kregen wij het, met de juiste kennis en techniek, voor elkaar om alles sneller te produceren.  Hiermee spelen wij tot op de dag van vandaag in op de toenemende vraag naar het leveren van betrouwbaar, snel maatwerk.

GARANDB GELUID- EN BRANDWERENDE DEUREN

Wanneer eisen als geluidsisolatie en/of brandwerendheid een rol spelen bij de aanvraag voor binnendeuren met kozijnen bent u bij ons bij het juiste bedrijf. Met name bij zeer hoge eisen kunnen wij een passend product bieden, waarbij tevens uit een ruim aanbod van decoren en afwerkingen kan worden gekozen.

STAMM BINNENDEUREN

Stamm is er om leefomgevingen mooier te maken. Wij voorzien de interieurbouw en projectinrichters van de mooiste binnendeuren die op maat, conform de specificaties en wensen van de klant wordt geproduceerd. Dit zodat u snel en eenvoudig uw deur in het project kan afhangen en kan starten met het genieten.

MET AANDACHT VOOR DE NATUUR

Puur vakmanschap met aandacht voor de natuur
Inmiddels worden onze hoogwaardige binnendeuren met veel liefde, passie en vakmanschap lokaal geproduceerd door medewerkers in de fabrieken. Hierdoor houden wij grip op het productieproces. In deze onzekere tijd is dit geen overbodige luxe! De materialen van onze binnendeuren zijn duurzaam en afkomstig uit goed beheerde bossen. Onlangs hebben wij ook een nieuwlabel opgericht ReDoor, hiervoor zijn wij nog opzoek naar partners.

Fabriek Waardenborg

DUURZAAM PRODUCTIEPROCES

Duurzaam productieproces
Dat Waardenborg er alles aan doet om zo duurzaam mogelijk te produceren, blijkt wel uit het feit dat er 942 zonnepanelen op het dak van de fabriek geïnstalleerd zijn. Deze wekken genoeg energie op om 63 huishoudens een jaar lang van elektriciteit te voorzien. Voor de centrale verwarming is het pand niet meer afhankelijk van gas. Samen met de warmtepompen die gebruikt worden voor de opwarming van het klimaatsysteem, werkt onze fabriek volledig energieneutraal. En hier zijn wij best een beetje trots op!

GEÏNTERESSEERD?

Heeft u vragen over onze producten? Wilt u meer weten over geluidisolatie en/of brandwerendheid.
Bel of mail, wij staan u graag te woord.