REDOOR

Duurzame binnendeuren met oog op de toekomst

Ons duurzame label staat bekend om binnendeuren die met aandacht voor de toekomst vervaardigd worden. Zo circulair en biobased samengesteld als mogelijk. Eén continu verbeterproces, elke dag.

Zo duurzaam mogelijk
Binnen Waardenborg draait alles om kwaliteit en duurzaamheid met ReDoor doen wij hier nog een schepje bovenop. Zo zijn wij op zoek naar nieuwe materialen en technieken om op een nog duurzamere wijze voor u te produceren.

Biobased en gecertificeerde materialen
Alle binnendeuren zijn samengesteld uit biobased materialen en worden geproduceerd in onze eigen fabrieken. Hierdoor houden we grip op het duurzame productieproces. Alle materialen zijn duurzaam ingekocht.

Duurzaam productieproces
Wij doen er écht alles aan om zo duurzaam mogelijk te produceren en dat blijkt wel uit het feit dat er 942 zonnepanelen op het dak van onze fabriek geïnstalleerd zijn. Deze wekken genoeg energie op om 63 huishoudens een jaar lang van elektriciteit te voorzien.

Volledig energieneutraal
Voor de centrale verwarming is het pand niet meer afhankelijk van gas. Samen met de warmtepompen die gebruikt worden voor de opwarming van het klimaatsysteem, werkt onze fabriek volledig energieneutraal. Duurzamer kan niet!

Groei duurzaam mee met Waardenborg
Dat duurzaamheid een essentiële rol speelt duidelijk zijn. Duurzaamheid wordt steeds belangrijker en verdient veel tijd, zorg en aandacht. Daarom zijn wij op zoek naar (gespreks)partners om hierover mee te denken. Heeft u interesse om samen met ons nóg meer uit dit onderwerp te halen?

GEÏNTERESSEERD?

Heeft u vragen of advies nodig over onze producten of wilt u meer weten over geluidisolatie?