STAMM

De perfecte maatwerkoplossing voor ieder interieur

Stamm is opgezet om de leefomgeving mooier te maken. Wij voorzien de interieurbouw en projectinrichters van de mooiste binnendeuren die op maat, conform de specificaties en wensen van de klant wordt geproduceerd. Dit zodat u snel en eenvoudig uw deur in het project kan afhangen.

Toplaag afgestemd op het interieurwerk
Ook de toplaag van HPL of fineer bepaalt u zelf en kan worden afgestemd op het interieurwerk. Vele opties die beschikbaar zijn, wij werken met diverse gerenommeerde HPL merken en exclusief fineer van Van Laere Hout om de mooiste deuren voor u te produceren.

Diverse scharnierfrezingen
Vanzelfsprekend hebben we met Stamm ook over de scharnierfrezingen van de binnendeuren nagedacht. Verdekt, onverdekt of taats; deze keuze is aan u! Heeft u andere bijzondere wensen, geef dit dan duidelijk aan voordat wij het productieproces starten.

Kant en klare binnendeuren
Dat we er alles aan doen om het u zo makkelijk mogelijk te maken, blijkt wel uit het feit dat alle binnendeuren kant en klaar geleverd worden. Het enige dat u hoeft te doen, is de deuren af te hangen.

Hoogwaardige en duurzame materialen
De Stamm deuren staan bekend om de combinatie van kwaliteit én duurzaamheid. Onze binnendeuren worden dan ook gemaakt van alleen hoogwaardige en duurzame materialen. Met een binnendeur van Stamm bieden wij u de beste kwaliteit voor uw interieurproject voor een aangename leefomgeving.

Kiezen voor een Stamm deur betekent: Korte communicatielijnen, heldere afspraken en stabiele levertijden maar bovenal een hele mooie binnendeur die uw interieurproject afmaakt. Heeft u nog vragen? Bel óf mail een van onze experts. 0348 55 81 81

GEÏNTERESSEERD?

Heeft u vragen of advies nodig over onze producten of wilt u meer weten over geluidisolatie?