Clean touch deuren én kozijnen met Fenix NTM

De Westag clean touch binnendeur heeft een ultra matte en exclusieve uitstraling. Met deze chique afwerking is de deur niet alleen stootbestendig, kleurvast en krasbestendig, maar vooral bestand tegen vingerafdrukken. Dit maakt deze (maatwerk)deur ook uitermate geschikt wanneer een donker decor wenselijk is.

Westag AG presenteert vijf Fenix NTM decoren die verwerkt kunnen worden op clean touch deuren én kozijnen. Deze nieuwe grijs/bruine decoren zijn vervaardigd met de gedachte deze een mix&match te laten zijn met onder meer GetaLit HPL. De sterke punten van deze beide materialen zorgen voor een volledig afgestemd aanbod ten behoeve van het gehele interieur. Binnenkort worden ook de kleuren wit en zwart hieraan toegevoegd.

Fenix NTM is met nanotechnologie ontworpen. Dit levert unieke eigenschappen op als:
• Lage lichtreflectie, dus extreem mat oppervlak
• Aangenaam voelende toplaag
• Bescherming tegen vingerafdrukken
• Thermische herstelbaarheid van oppervlakkige microscopisch kleine krasjes

Nieuw én uniek: clean touch op kozijnen
Westag AG is de enige partij die kozijnen met hoogwaardig HPL vervaardigd. Eventueel voorzien van onzichtbare scharnieren. Deze kozijnen zijn duurzaam opgebouwd uit gerecycled hout en afgewerkt met HPL van GetaLit of de genoemde Fenix NTM decoren.

De clean touch binnendeur en kozijn past bij uitstek in woonappartementen en is ook uitvoerbaar in een geluidwerende variant.

GEÏNTERESSEERD?

Heeft u vragen over onze producten? Wilt u meer weten over geluidisolatie en/of brandwerendheid.
Bel of mail, wij staan u graag te woord.